Učitavanje...

Slobodne Ed Sheeran ulaznice

Filtrirajte pretragu

location

category

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Ed Sheeran. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

INFORMACIJE U VEZI ULAZNICA KOJE UKLJUČUJU SAMO PRIJEVOZ:

Po kupnji ULAZNICE ZA PRIJEVOZ molimo kupce da ODMAH dostave svoje podatke na 098 954 5632 ili mail info@svikoncerti.eu! 

Organizator prijevoza: SVIKONCERTI d.o.o. putnička agencija, Zagrebačka 71, 42000 Varaždin, OIB 36825513796, ID KOD HR.AB.42.070099439
Opće uvjeti organizatora možete pročitati na https://www.svikoncerti.eu/opci-uvjeti.html

POLAZAK NA DAN KONCERTA IZ:
• Zagreba (autobusni kolodvor) - 10.00h autobusni kolodvor
• Zagreba (Špansko) - 10.15h s autobusnog stajališta ispred hotela Antunović
• Zaprešića - 10.30 naplatne kućice Zaprešić
• Maclja - 11.00h granični prijelaz Macelj

Dolazak do mjesta koncerta u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme do početka koncerta.
Povratak iz Beča pola sata nakon koncerta.


NAPOMENA:
SVI DETALJI OKO POLASKA BITI ĆE NAVEDENI NA STRANICI 3-4 DANA PRIJE POLASKA PA VAS MOLIMO DA U NAVEDENOM TERMINU PROVJERITE STRANICU WWW.SVIKONCERTI.EU (MAILOVI SA OBAVIJESTIMA O POLASKU VIŠE SE NE ŠALJU)!

Molimo Vas da obavijestite ORGANIZATORA PRIJEVOZA ukoliko želite biti zajedno u autobusu s nekim tko ima narudžbu s drugim brojem. Svi putnici koji su na jednoj narudžbi biti će u istom autobusu!


Putovanje maloljetnih osoba bez pratnje odrasle osobe! 
Maloljetni putnici koji putuju bez pratnje odrasle osobe na polazak moraju donijeti ispunjenu i potpisanu "Suglasnost za maloljetne putnike na putovanju sa Svikoncerti.eu"

Dragi kupci,

Ed Sheeran i njegov tim žele poručiti kako su strogo protiv oštećivanja fanova i pretprodaje ulaznica neslužbenim kanalima sa ciljem podizanja cijena i stvaranja profita. Na svim koncertima, ulaznice koje nisu kupljene putem službenih kanala prodaje neće biti važeće. Prilikom ulaska na koncert, molimo vas da pokažete ulaznice, potvrdu kupovine, karticu kojom je narudžba plaćena te važeći osobni identifikacijski dokument. U suprotnom, ulaz na koncert neće biti moguć.

 

Edward Christopher Sheeran (17. veljače 1991.), poznatiji kao Ed Sheeran, britanski je pjevač. 2011. godine Ed samostalno objavljuje extended play pod nazivom No. 5 Collaborations Project te ga tada primjećuju Elton John i Jamie Fox. Prvi album nazvan + (plus) izlazi 9. rujna 2011. te je s tim albumom postigao mnoge uspjehe. Najuspješnija pjesma sa tog albuma, The A team, donijela mu je Ivor Novello Award za najbolje uglazbenu pjesmu i najbolji tekst. 2012. godine , Sheeran osvaja Brit Award za najboljeg britanskog muškog solo umjetnika.

 

2012. godine, Sheeran se predstavio i međunarodnoj publici, nakon što je napisao pjesme za One Direction, te gostovao na četvrtom albumu Taylor Swift, Red. Većinu 2013. godine proveo je na turneji sa Swift, otvarajući njene koncerte.

Početkom 2014., ponovno je bio nominiran za nagradu Grammy, ovoga puta za najboljeg novog glazbenika. U studenom 2013., Sheeran je izdao pjesmu, "I See Fire", koju je skladao za soundtrack filma Hobit: Smaugova pustoš.

 

Diskografija

+ (2011.)

x (2014.)

÷ (2017.)


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Ed Sheerana u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!