Učitavanje...

Slobodne Ed Sheeran ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Ed Sheeran. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Prodaja ulaznica počinje u subotu, 8. srpnja 2017. u 11:00.
Dodatne informacije:
Službena prodaja ulaznica za koncert Ed Sheerana je isključivo putem sustava Oeticket, tj. Eventim.
Nemojte kupovati ulaznice na drugim stranicama za prodaju!
Maks. 4 ulaznice po narudžbi/kupcu.
Ulaznica za koncert Ed Sheerana će biti personalizirana i na njoj će pisati ime i prezime kupca.
Ulaznice nije prenosiva.
Ulaz na koncert je moguć jedino s ulaznicom, potvrdom narudžbe i valjanim osobnim identifikacijskim dokumentom koji sadrži fotografiju. Kupac ulaznica i njegova pratnja (koja također mora imati ulaznice) će moći ući na koncert isključivo zajedno!
Ulaznice koje su preprodane nisu važeće!
Za sve posjetitelje vrijedi bečki Zakon o maloljetnicima. Ulaznice se mogu kupiti samo kreditnim karticama i bit će poslane poštom nakon zaprimljene uplate.

Dragi kupci,

Ed Sheeran i njegov tim žele poručiti kako su strogo protiv oštećivanja fanova i pretprodaje ulaznica neslužbenim kanalima sa ciljem podizanja cijena i stvaranja profita. Na svim koncertima, ulaznice koje nisu kupljene putem službenih kanala prodaje neće biti važeće. Prilikom ulaska na koncert, molimo vas da pokažete ulaznice, potvrdu kupovine, karticu kojom je narudžba plaćena te važeći osobni identifikacijski dokument. U suprotnom, ulaz na koncert neće biti moguć.

 

Edward Christopher Sheeran (17. veljače 1991.), poznatiji kao Ed Sheeran, britanski je pjevač. 2011. godine Ed samostalno objavljuje extended play pod nazivom No. 5 Collaborations Project te ga tada primjećuju Elton John i Jamie Fox. Prvi album nazvan + (plus) izlazi 9. rujna 2011. te je s tim albumom postigao mnoge uspjehe. Najuspješnija pjesma sa tog albuma, The A team, donijela mu je Ivor Novello Award za najbolje uglazbenu pjesmu i najbolji tekst. 2012. godine , Sheeran osvaja Brit Award za najboljeg britanskog muškog solo umjetnika.

 

2012. godine, Sheeran se predstavio i međunarodnoj publici, nakon što je napisao pjesme za One Direction, te gostovao na četvrtom albumu Taylor Swift, Red. Većinu 2013. godine proveo je na turneji sa Swift, otvarajući njene koncerte.

Početkom 2014., ponovno je bio nominiran za nagradu Grammy, ovoga puta za najboljeg novog glazbenika. U studenom 2013., Sheeran je izdao pjesmu, "I See Fire", koju je skladao za soundtrack filma Hobit: Smaugova pustoš.

 

Diskografija

+ (2011.)

x (2014.)

÷ (2017.)


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Ed Sheerana u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!