Učitavanje...

Slobodne Damir Urban ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Damir Urban. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

LAA PREDSTAVLJA:
URBAN & 4
PONOVO U TVORNICI ZA KRAJ GODINE
TVORNICA KULTURE
7. PROSINCA 2018.

Urban & 4 se vraćaju u Tvornicu kulture, na tradicionalni predbožićni koncert zakazan za petak 7. prosinca. 

Ulaznice u prodaju kreću u srijedu 10. listopada. Cijena im u pretprodaji iznosi 90 kn do 28. listopada, nakon čega će iznositi 100 kuna, a na dan koncerta cijena će biti 120 kn.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća ulaznicu.
Djeca do 6 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja.

Damir Urban je hrvatski pjevač, tekstopisac i gitarist.

Svoj prvi javni nastup imao je na riječkoj rock sceni kao šesnaestogodišnjak sa sastavom "La bellona".

Tijekom 1986. godine nastaje sastav Laufer u kojoj je autor tekstova, suautor glazbe i vodeći vokal. Prvi album Laufera "The best of...", s hitovima "Budi moja voda", "Svijet za nas", "Lopov Jack" i drugi, izlazi 1993. godine.

Godine 1996. izdaje prvi samostalni album, "Otrovna kiša" koji je snimio uz pomoć prijatelja okupljenih pod imenom "4". Album je nominiran za nagradu Porin u tri kategorije. Dvije godine kasnije, izlazi drugi album, "Žena dijete", za kojeg osvaja Porina za najbolji rock album i najbolji album alternativne glazbe. Pored Porina, album je osvojio i nekoliko "Crnih mačaka" te od strane glazbenih kritičara proglašen jednim od deset najboljih albuma desetljeća. U listopadu i studenom 2004. godine u studiju G.I.S. u Rijeci snima svoj treći album, "Retro“.

U svibnju 2011. snima videospot za pjesmu „Black Tattoo“, gdje mu je partner čelist Stjepan Hauser, a spot služi kao najava budućeg albuma tandema Urban i Hauser.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Damir Urbana u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!