Učitavanje...

Slobodne Charles Aznavour ulaznice

Filtrirajte pretragu

location

 • Kol16

  Charles Aznavour

  Arena
  Pula
  otkazano
  Čet, 16. Kol 2018u 21:00

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Charles Aznavour. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Dragi kupci,

sa žaljenjem Vaš obavještavamo kako je koncert Charlesa Aznavoura, koji se trebao održati 16.8.2018. u Puli, otkazan je zbog bolesti izvođača.

Kupci povrat sredstava mogu ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene.

Kupcima koji su ulaznice kupili putem web stranice povrat će biti izvršen na terećenu karticu.

Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti na info@eventim.hr.

Vaš Eventim

_________________________________________

Karijera ovog iznimnog umjetnika traje više od 70 godina. Prodao je vise od 100 milijuna ploča, snimio 1.200 pjesama, njegova muzika je u više od 80 filmova.

Aznavour se proslavio po cijelom svijetu i postao simbol francuske šansone.

Charles Aznavour održao je tisuće koncerata u preko 90 zemalja. Pjeva na 7 jezika. Njegove pjesme izvode Bob Dylan, Elvis Costello, Placido Domingo... CNN je proglasio Charlesa Aznavoura "Zabavljacem
Stoljeca". Velika ga je čast čuti uživo u Puli.

Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno, ali moraju imati besplatnu ulaznicu. Pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca ne ulaze besplatno.

Charles Aznavour (Pariz, 22. svibnja 1924.) pravog imena Shahnour Varenagh Aznavourian ili Charles Aznavurian, francuski autor, skladatelj, šansonijer i glumac armenskog podrijetla.

I njega je kao tolike druge prva otkrila Édith Piaf. S vremenom postaje vrstan pjesnik, tekstopisac prekrasnih tekstova šansona, što će ih interpretirati brojni pjevači diljem svijeta. Njegov ranjeni promukli glas osvaja publiku iskrenom patetičnošću, strastvenošću i melodramatičnošću. Već rano vrlo umješno spaja ritmove jazza sa šansonom, a njegov neobičan glas, gotovo na rubu slamanja, najviše pridonosi njegovoj popularnosti. Aznavour govori i jako često pjeva na pet jezika - francuskom, talijanskom, engleskom, španjolskom i njemačkom, a ponekad zapjeva čak i na ruskom, armenskom, i romskom jeziku. Toliko je lingvistički nadaren da pjeva i na puno raznih dijalekata, pogotovo na francuskom i španjolskom jeziku.

Aznavour se posvećuje šansoni, prve pjesme piše 1941. u suradnji s Pierreom Rocheom, a 1946. angažira ga nezaobilazna Piaf za jednu turneju. Već 1947. dobiva Grand prix de la chanson za pjesmu J`ai bu. Prati Édith Piaf na turneji po Americi i vrlo rano osvaja američku publiku, a kasnije su ga čak proglasili alter-egom velikana zabavne glazbe Franka Sinatre.

Godine 1953. doživljava pravi trijumf na turneji po Maroku. Slijede nastupi u Olympiji i Moulin Rougeu u Parizu (1954.) i konačno 1955. postaje pravom planetarnom zvijezdom. Nakon toga slava mu stalno raste, a kad je 1966. godine prodao više od milijun primjeraka ploče sa svojom pjesmom La Mamma ne silazi s liste najpopularnijih.

Njegove šansone pretežno pjevaju o ljubavi, znaju biti natopljene erotičnošću, često govore o dječačkim snovima, o životu u dvoje ili čežnji za avanturama (Les Comediens, Apres l'amour, Emmenez-moi, itd.).

Aznavour i dalje snima nove albume i putuje po svijetu, puneći najveće koncertne kuće u gradovima od Japana i Portugala do Amerike i Australije.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Charlesa Aznavoura u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!