Učitavanje...

Slobodne Batushka ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Batushka. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

POLJSKA BLACK METAL ATRAKCIJA BATUSHKA DOLAZI 3. PROSINCA PO PRVI PUTA U HRVATSKU

Poljska black metal atrakcija Batushka dolazi 3. prosinca po prvi puta u Hrvatsku, točnije u zagrebački Boogaloo Club u sklopu svoje turneje „European Pilrimage Tour 2017“. Na turneji još uvijek promoviraju svoj album prvijenac ‘Litourgiya’ objavljen početkom prosinca 2015. godine, koji je odmah zadobio same hvalospjeve, tako od strane kritičara, tako od strane publike, do te mjere da su ga neki proglasili „pravim zlatom“ i „remek djelom“. 

Početak koncerta je najavljen u 20 sati, a cijene ulaznica iznose 110 kn do 15. listopada, od 16 listopada će ulaznice koštati 130 kn, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 150 kn. 

TWILIGHT PROMOTION NAJAVLJUJE:
18.11. TWILIGHT – The Sisters Of Mercy night @ Močvara, Zagreb
03.12.2017. BATUSHKA + gosti @ Boogaloo, Zagreb
18.01.2018. KREATOR + DECAPITATED + DOGOBA @ Kino Šiška, Ljubljana
02.02. 2018. ARKONA @ Boogaloo, Zagreb
04.02. 2018. U.K. SUBS @ Boogaloo, Zagreb
05.03.2018. THERION + IMPERIAL AGE + NULL POSITIV @ Tvornica Kulture, Zagreb


Osobe u kolicima plaćaju ulaz, jedna osoba u pratnji ima besplatan ulaz.
Djeca do 12 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja, tj. punoljetne osobe.

Batushka su relativno novi bend iako su sastavljeni od članova etabliranih metal bandova. No, tu počinje njihova misterija, ne znaju se identiteti članova grupe, a na pozornici svi imaju prekrivena lica maskama. Mističnost se nastavlja sa glazbom koja se bazira na crkvenim napjevima i mračnoj darkerskoj atmosferi koja se iznenada pretvara u death i black metal sa screamanim vokalima tipičnima za black metal glazbu, pa ponovno vrača u na početnu atmosferu. Pravi mističan doživljaj dočaravaju svojim živim nastupima koji su pravi performancei bazirani na crkvenim ritualima, sa kukuljicama, sviječama, tamjanom, ikonama, oltarem. Batuska je dosad uvijek iznova stvorila oduševljenje u publici, a to su dokazali i svojim nastupom na ovogodišnjem „Metaldays“ festivalu u Tolminu.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje grupe Batushka u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!