Učitavanje...

Slobodne Bajaga i Instruktori ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Bajaga i Instruktori. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

BAJAGA I INSTRUKTORI

U jubilarnoj, 35.-oj godini postojanja došao je red da Bajaga I Instruktori,  zasviraju u veličanstvenom ambijentu Pulske Arene.

Jedan od najvećih rock bendova u regiji svojim posjetiteljima pripremili su nezaboravnu atmosferu i ugođaj koji će ih podsjetiti na sve svoje najveće hitove.

Bajaga I instruktori će u Pulskoj Areni nastupiti 11.08. s početkom u 21 sat, i izvesti će neke od svojih najvećih hitova koje njihovi fanovi najviše vole, poput već svima poznatih: “Zažmuri”, “Tišina”, “Plavi safir”, “Život je nekad siv neka žut” i mnoge druge.

Također su pripremili i nekoliko pjesama sa novog albuma “U Sali lom” koji je izašao u travnju, nakon 6 godina diskografske pauze u izdanju Croatia records-a. Novi album je već sad naišao na odlične reakcije publike širom regije, pjesme su „preplavile“ radio stanice, a nema sumnje da će publika s oduševljenjem dočekati koncert i zajedno s Bajagom i Instruktorima pjevati u Areni 11.08.

 

Osobe s invaliditetom ne ulaze besplatno. Invalidski ulaz je B.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno.

Bajaga i instruktori je srpski pop i rock sastav. Osnovao ga je u Beogradu 1984. skladatelj, tekstopisac i gitarist Momčilo Bajagić Bajaga.

Sastav je i danas aktivan. Bogate je diskografije, a polučili su mnoštvo uspješnica na svojim albumima. Po popularnosti su bili u vrhu rock-scene nekadašnje Jugoslavije.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Bajage i Instruktora u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!