Učitavanje...

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

Primite obavijest o dostupnosti ulaznica

Ne propustite gostovanje Antivalentinova u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!


Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za AntiValentinovo. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

ANTIVALENTINOVO 3

LET3 

TBF 

EDO MAAJKA

DEMOLITION GROUP

10.02.2018. Dom sportova

Nakon uspješne druge reinkarnacije u veljači ove godine,

ANTIVALENTINOVO se vraća i iduće godine u još jačem sastavu i uz novi slogan:

NIŠTA LJUBAV, KARENTINOVO SVUDA!

ANTIVALENTINOVO 3 održat će se u subotu, 10. veljače 2018. u maloj dvorani Doma sportova. 

I ove godine Antivalentinovo prati Stari Lisac koji će svoje lukave savjete kako proživjeti Valentinovo rado podijeliti sa svima!

Ovoga puta će uz začetnike i rezidente Antivalentinova LET3, nastupiti još dva super-headlinera i još jedan bend u ulozi posebnih gostiju, pa nas tako i ove godine čeka peterosatni koncertni spektakl.

Prvi super-headlineri Antivalentinova 3 su TBF, jedan od najcjenjenijih domaćih bendova koji će se, poglavito uz live izvedbe svojih hitova kao što su ‘Veseljko’, ‘Guzice i sise’, ‘Mater’, ‘Fantastična’ i drugi, sasvim sigurno na pozornici i pred publikom Antivalentinova osjećati kao riba u vodi!

Bez sumnje, biti će ovo do sada najžešća kombinacija bendova na Antivalentinovu, koja nam garantira još jednu nezaboravnu antiljubavnu feštu koju jednostavno ne smijete propustiti.

Tradicionalno i ove godine u prodaji će biti ulaznice za dvije osobe, kao i pojedinačne za samce i usamljene lovce koji misle da će po mračnim kutovima dvorane moći odvajati i loviti najslabije primjerke antivalentinovske populacije. 

Ulaznice za Antivalentinovo 3 kreću u prodaju od četvrtka, 12. Listopada, kroz sustav i prodajna mjesta Eventima eventim.hr ), a moći ćete ih kupiti i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1, Zagreb), te u riječkom Dallas Music Shopu.

Prvo će u prodaju ‘early bird’ po cijeni od 100 kn za dvije osobe i 60 kn za jednu osobu. Akcija za ‘early bird’ ulaznice traje do 12.11.2017.

Od 13.11.2017. do 31.12.2017. ulaznice za dvije osobe prodavat će se po pretprodajnoj cijeni od 140 kn, a pojedinačne za jednu osobu po cijeni od 80 kn. 

Od 1.1.2018. cijena ulaznica biti će 160 kn za dvije osobe i 90 kn za jednu osobu i neće se mijenjati na dan koncerta. 

Važno je napomenuti da je ‘early bird'  ulaznica ograničen i prodavat će se do isteka zaliha, što znači da je lako moguće da ih 

 i prije 10.11.2017. ne bude više u prodaji. 

Antivalentinovo s pravom je steklo epitet najvažnije rock fešte godine, pravi jednodnevni festival za publiku željnu drugačije zabave od onoga što se uobičajeno nudi u vrijeme Valentinova i događaj za koji se uvijek traži ulaznica više.

Zbog toga požurite i osigurajte svoje ulaznice na vrijeme po najpovoljnijim cijenama!