Učitavanje...

Slobodne AIDA & CARMINA BURANA ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za AIDA & CARMINA BURANA. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Mogućnost organiziranog prijevoza iz Rijeke na oba događanja.
Cijena: 90,00 kn
Predbilježbe:
Autotrans d.o.o.
Riva 22
051/212-224, 051/212-228
rijeka@autotrans.hr

Osobe s invaliditetom imaju besplatan ulaz prema prethodnoj najavi i dogovoru. Kontakt 051355924

Djeca do 6. godina ulaze besplatno pod uvjetom da dijele mjesto s roditeljem koji ima kupljenu ulaznicu.

OPERA SVIH OPERA “AIDA” TE SLAVNA KANTATA “CARMINA BURANA”, OVOGA LJETA U PULSKOJ ARENI

Riječka Opera priprema dva glazbena spektakla s kojima će ovoga ljeta, gostovati u pulskoj Areni: operu “Aida” i kantatu “Carmina Burana”.

Odabravši upravo ova dva glazbena aduta svog repertoara koji nose snagu klasičnih djela, ali i donose novu interpretaciju, Opera riječkog HNK oživljuje sinergiju vrhunske glazbeno-scenske umjetnosti i povijesnog, antičkog amfiteatra koji je više od pozornice.

Aida je jedna od najpoznatijih svjetskih opera, djelo skladatelja Giuseppea Verdija, a u klasično-modernoj, vizualno atraktivnoj režiji predstavit će nam se pjevačka reprezentacija predvođena primadonom riječke Opere, Kristinom Kolar, u naslovnoj ulozi. Uz nju – nacionalna operna prvakinja Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu u ulozi Amneris, Dubravka Šeparović Mušović, te trolist svjetskih opernih velikana, vladara opernih pozornica od Beča, preko Milana do Londona: Fabio Armiliato kao Radames, Giorgio Surian kao Amonasro i Carlo Colombara kao Ramfis. Riječkom Aidom u pulskoj Areni ravnat će proslavljeni maestro Marco Boemi.

“Aida” će u pulskoj Areni biti izvedena s dvojezičnim titlovima, 27. srpnja 2018.

“Carmina Burana”, slavna scenska kantata uglazbljenih srednjovjekovnih stihova koju je njemački kompozitor Carl Orff predstavio još 1937. u Frankfurtu, u izvedbi orkestra i zbora Opere HNK Ivana pl. Zajca pod ravnanjem maestra Villea Matvejeffa i u izvedbi svjetske operne super-zvijezde Sumi Jo i sjajnih solista Marka Fortunata i Roberta Kolara."


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite - AIDA & CARMINA BURANA - Arena Pula! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve prodaji ulaznica!