Učitavanje...

Slobodne 2CELLOS ulaznice

Filtrirajte pretragu

location

4 dostupnih Fan Reporta

Napišite Fan Report
  1. Fan Report

    1Celo u dana 15.11.2017

    Dobar Vam dan, 2Cellos! Ja sam Anteo Blažević i Vaš sam fan. Prvi put sam vas gledao na Poreč Majoru 2014. god, a ovog ljeta sam bio na vašem koncertu u Puli. Zbog vas sam se odlučio za violončelo. Već 4 godine ga sviram. Moj učitelj mi je rekao da je išao sa Stjepanom Hauserom na Akademiju. Ja sam Vaš najveći fan. 1Celo
  2. Show must go on!

    Elena u Split dana 01.01.2018

    Hello!! I'm only planning to come to concert 03.16.2018 in Split, it's my wish to watch ur concert in real and it's destiny because I will come to Croatia from Russia to my loved man exactly in time, when u are rarely will make concert there. So for me and my man it's best gift to see ur show!! Oh, I'm so excited!! Wish u to be healthy and happy to come to Split and make best concert ever!! See u! :)

O izvođaču

HAUSER & Friends u pulskoj Areni, 24. kolovoza!

Nakon što nas je očaravao koncertima održanim diljem svijeta u sklopu 2CELLOS, HAUSER je odlučio publici predstaviti samostalni koncert, na kojem će mu se pridružiti prijatelji glazbenici poput Lole Astanove, Caroline Campbell, Ksenije Sidorove te Petrit Cekua i uz podršku Zagrebačke filharmonije u pulskoj Areni 24. kolovoza.

HAUSER je kao dio dvojca 2CELLOS poznat po svojim energičnim nastupima, a vjerujemo kako će i ovaj put prirediti nezaboravno iskustvo i predivnu atmosferu, iako je ovaj koncert rezerviran iskljucivo za klasiku.

HAUSER će izvoditi svoja omiljena klasična djela, a pozornicu će dijeliti sa svjetski poznatim imenima klasične glazbe kao što su Lola Astanova s kojom je i ranije ostvario odličnu suradnju svirajući neke od najromantičnijih i strastvenijih komada klasične glazbe.

Ovoj prekrasnoj glazbenoj čaroliji pridružit će se i Caroline Campbell, Ksenija Sidorova te Petrit Ceku. Glazbenici koji će se pridružiti Hauseru ovog ljeta na pozornici su komentirali kako su jako uzbuđeni i jedva čekaju nastup.

Bit će to prava glazbena poslastica koju nikako ne smijete propustiti!

Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca predškolske dobi ulaze besplatno, ako sjede pratnji u krilu.

Stjepan Hauser i Luka Šulić potpisali su 12. travnja 2011. ugovor sa Sony Music Entertainment/Sony Masterworks koji zastupa Menart. Najavljeno je snimanje albuma koji bi trebao imati 11 ili 12 pjesama, obrada svjetski poznatih hitova u njihovoj izvedbi na violončelima. “Smooth Criminal” će biti ujedno i prvi singl, a uskoro će biti i na iTunesima.

Turneju s Eltonom Johnom započeli su 8. lipnja 2011. u Cardiffu, nakon čega su poručili: „- Bilo je fenomenalno!!! Super nam je na turneji družiti se s Eltonom i ostatkom benda, odmah su nas prihvatili kao da se znamo već godinama i naravno, velika je čast svirati, učiti i družiti se svakodnevno s takvom živućom legendom! Elton je oduševljen i već nas je pozvao na put oko svijeta nakon ove europske turneje u slijedećih par mjeseci! To uključuje njegove velike spektakle u Las Vegasu - Caesars Palace, Rock in Rio, Woodstock, ...). Također, u Americi ćemo promovirati naš CD svirajući gotovo sav repertoar sa CD-a kao opening act na nekim od njegovih koncerata! Stvarno nevjerojatna stvar za nas na početku karijere! Da nam je spreman pomoći na takav način, puno govori o njegovoj velikodušnosti! Na turneji stvarno uživamo i radujemo se svakom novom koncertu!”

Od 16. lipnja 2011. u prodaji se nalazi prvi CD Luke Šulića i Stjepana Hausera. Na objavljenom su se CD-u između ostalih našle i violončelističke inačice iz Tarantinova Paklenog šunda, ali i obrade uspješnica Kurta Cobaina i Stinga.

izvor: http://hr.wikipedia.org/wiki/Stjepan_Hauser


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje 2CELLOSA u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!